zaterdag 26 maart 2011

Het eind komt in zicht, hiep hoi.

Beste lezers, helaas deze keer weinig foto's. Heb alleen een paar foto's van onze gasten ontvangen waarop jullie het begin van het seizoen zien.

Bobbi is inmiddels al weer terug op haar oude stekkie en vermaakt zich weer als vanouds. Ze is weer blij dat ze elke dag gewoon kan rondrennen zondar aangelijnd te zijn.

Bobbi kan weer lekker los lopen thuis.

Zoals jullie inmiddels al weten ben ik naar Nederland gaan werken om geld te verzamelen om een mongoolse yurt aan te kunnen schaffen en deze tussen de olijfbomen te kunnen plaatsen. Hierdoor creeren we weer een volwaardige kamer met eigen toilet/douche ruimte die we kunnen verhuren bij onze Bed & Breakfast. Volgende week ga ik terug naar Spanje en kan meteen beginnen met de grondwerken om alles gereed te maken voor plaatsing van de yurt.
We gaan proberen veel foto's tijdens de opbouw te maken zodat jullie hiervan ook op de hoogte blijven. Het zal een mooi project worden waarin ik veel zweetdruppels zal laten vallen, haha. En natuurlijk zijn er al overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijt al te boeken via:


Wat is het toch mooi groen zo in het voorjaar.

Tevens hebben wij sinds kort ook een villa in de verhuur. Deze leuk ingerichte villa met privé zwembad is ongeveer 15 minuteb van ons vandaan eb gelegen in het mooie berglandschap van "Las Cruses". Ook deze villa kunt u bekijken en boeken via onze website:

http://www.casalasolivas.com/index_adv.php

Wat is de natuur toch mooi in het voorjaar, zelfs het onkruid.

Verder wil ik jullie via onderstaande filmpjelaten zien hoe mooi ons durpke is en dat een bezoek zeker de moeite waard is.

Ook zijn er leuke evenemente waar wij meestal tesamen met onze gasten naartoe gaan. Hierover de volgende keer meer.

2 opmerkingen:

Anne zei

Wat hebben jullie toch een gezellig blog. Je zou er zin in krijgen. (en dat hebben we dan ook) ;-)

Jan Willem en Ellen zei

Wij hebben ook plannen voor het opstarten van een bed en breakfast in de regio Cadiz. We lezen jullie blog nu al een tijdje en jullie hebben het allemaal goed voor elkaar dus we komen zeker een keer kijken hoe jullie alles geregeld hebben. Je moet leren van huidige B&B eigenaren toch?