vrijdag 18 juli 2008

Sorry, Te weinig tijd.

Hoi,hoi, hier weer vlug een kleine update. Door familieomstandgheden zijn we er niet aan toe gekomen op deze blog up to date te houden. Wel kunnen we snel even melden dat de verhuiswagen geladen is en volgende week naar Spanje vertrekt. Uhh, er ging veel meer in dan wij gedacht hadden, enne we hebben ook veel meer spullen dan we gedacht hadden. Ook hebben we nog een klein afscheidsfeestje aankomende zaterdagavond. Wordt dus uitslapen zondag.... Woensdag vertrekken we naar Spanje met een one way ticket en hopen dat we snel een woning hebben gevonden. Probeer jullie weer snel meer te kunnen vertellen.. Welterusten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik heb met veel bewondering jullie blog gelezen. en ook veel uit geleerd. zelf wens ik ook naar spanje te gaan. maar moet eerst nog de taal leren ;););) dus voor binnen een jaar of 2. kan beter al beginnen met zoeken van een huis als ik het zo lees. amai zoveel problemen dat je daar zo kunt ondervinden dat had ik nu toch ook niet gedacht. met vriendelijke groet Pedro czi022@hotmail.com

Anoniem zei

Hoi Betty en Frank,
Gaaf om te lezen zeg!

Veel geluk,denk aan jullie.

Liefs Kelly

Anoniem zei

lieve frank & betty

wij willen jullie van deze kant uit condoleren met het verlies van je vader en schoonvader,we wensen jullie heel veel sterkte toe in deze zo moeilijke tijd.en we denken van deze kant uit met jullie mee.

heel veel groetjes
van cor & riet vogels