donderdag 19 juli 2007

Nummer 3

Nu dat huis in Alora niet doorging zijn we in December nog maar eens terug naar Spanje gegaan om naar weer een nieuwe selectie huizen te gaan kijken.

Dit keer zijn onze vrienden Stef & Jacky meegegaan, om hun te laten zien waar wij willen gaan wonen. We konden met z'n vieren slapen bij Sjaak & Tante Wil,dus konden we overdag op huizenjacht en 's avonds gezellig met z'n zessen naborrelen.

Deze dagen ook weer een flinke selectie van huizen gezien.
Mensen thuis (nu nog Nederland) kijken raar op als we alweer op "vakantie" gaan. Nou, het is géén vakantie. 's Ochtends vroeg weg om ergens de makelaar te ontmoeten om vanaf daar naar verschillende huizen te gaan kijken. 's Avonds tusseb 7 en 8 pas weer thuis met ooit 120 tot 200 kilometer achter de kiezen. Maar wel met veel honger om lekker uit te gaan eten in Alora.
Maar natuurlijk ook nu weer een mooi huis gezien te Cartama, maar nu van een afstand. We konden het alleen van buiten zien omdat de eigenaar naar Engeland was voor persoonlijke zaken. Deze wilde ook zijn sleutel nergens achterlaten zodat we het wel van binnen konden zien.

Natuurlijk zag het er van buiten weer eens mooi uit, 3000 m2 vlak land vol met sinaasappelbomen met daarop een mooi huis, een studio en 2 appartementen voor de verhuur, en een zwembad.

Het complete pakket moest overgenomen worden, zoals de website en de verhuur die inmiddels al geboekt was. Maar omdat we binnen niets konden zien zouden we in februari nog eens terug komen.

Dus in januari weer tickets boeken en voor de vierde keer op "vakantie" ha,ha. Begin februari gingen we weer naar Spanje, en natuurlijk ook om dat mooie huis te gaan bekijken.

Helaas 5 dagen voor vertrek kregen we te horen dat die goede man niet aanwezig kon zijn en ook weer geen sleutel achter zal laten.
Achteraf bleek dat alleen de appartementen op papier stonden en het woonhuis waarschijnlijk illegaal gebouwd was.

Dus ook huis 3 ging hierbij niet door. Rare lui die Engelsen.
Via een second house beurs is er contact gekomen met een Nederlandse makelaar die wel iets wist voor ons.

Dit is voor de volgende keer.

Geen opmerkingen: